Bli månadsgivare

Hjälp oss att fylla alla de kunskapsluckor som finns kring hur kosten kan påverka hälsan. Som månadsgivare ger du oss bäst förutsättningar att stärka forskningen genom ett långsiktigt arbete.

 

Stöd kostforskningen nu

 


 

Prenumerera på  Kostfondens nyhetsbrev

Kontakta oss

Kostfonden
Epost: info@kostfonden.se
Telefon: 070-750 22 16
Adress: Kostfonden
℅ Sjödin
Strandvägen 10
269 39 Båstad

 

Tack alla som blev månadgivare under sockerfria dagen!

14 oktober, 2022

I förrgår – 12 oktober – var det sockerfria dagen. Då deltog Kostfonden på den sockerfria dagens event. Bland alla som blev månadsgivare till oss höll vi en utlottning. Här presenteras nu de lyckliga vinnarna. Tack alla ni som väljer att stötta oss regelbundet. Det gör skillnad!

Vi älskar den sockerfria dagen! Den instiftades för några år sedan av bland annat Kostfondens styrelseledamot Ewa Meurk och allkonstnären Babben Larsson. Efter flera år av pandemi kunde vi nu äntligen samlas igen för att fira vår sockerfrihet. Så härligt! Kostfonden deltog med en helt ideell delegation. På bilden ovan ser ni i ordning: Monika Lindkvist, Ann Fernholm och Karin Eldh. Bakom kameran stod Pia af Rolén.

Vinnare vid utlottningen

Nu till det viktiga. Under eventet höll vi en utlottning bland alla de som valde att bli månadsgivare till oss. Till vår glädje visade många stort intresse för fonden och vi fick 35 nya stöttepelare och hjältar. Tack! De lyckligt lottade prisvinnarna blev:

Pernilla Lopez Appelgren och Agneta Jarl Larsson vann Mediseras stora hälsokontroll och två böcker.

Ann-Christin Lundén och en person som vill vara anonym vann det stora bokpaketet: FoodPharmacys nya kokbok, Mellistipsets Näringsrika mellanmål, Bli din egen hälsoingenjör av Ewa Meurk och Det sötaste vi har av Ann Fernholm.

Anneli Hällgren och Louise Thorsson vann nötter och kryddor från Powerfruits och två böcker.

Snart kommer nya spännande resultat

Alla priserna har donerats till oss, så tack ni som bidrog! Förutom att den sockerfria dagen gav oss många fler månadsgivare kommer också överskottet från eventet att gå till Kostfonden. Helt fantastiskt!

Som en liten teaser kan vi också meddela att vi i nästa vecka kommer att kunna presentera resultaten från ännu en studie vi har bidragit till. Missa inte det! Nu önskar vi er alla en riktigt fin helg!

Vill du hjälpa oss att förebygga livsstilssjukdomarna, så att färre drabbas av fetma, typ 2-diabetes, cancer, hjärt-kärlsjukdom och demens? Bli månadsgivare, företagsvän eller swisha en gåva på 123 900 42 43. Du kan följa vårt arbete på Facebook, Instagram eller Twitter. Varmt tack!