Bli månadsgivare

Hjälp oss att fylla alla de kunskapsluckor som finns kring hur kosten kan påverka hälsan. Som månadsgivare ger du oss bäst förutsättningar att stärka forskningen genom ett långsiktigt arbete.

 

Stöd kostforskningen nu

 


 

Prenumerera på  Kostfondens nyhetsbrev

Kontakta oss

Kostfonden
Epost: info@kostfonden.se
Telefon: 070-750 22 16
Adress: Kostfonden
℅ Sjödin
Strandvägen 10
269 39 Båstad

 

Nu kan du starta insamlingar till Kostfonden via Facebook

3 september, 2018

Ni är många som har hört av er och velat starta insamlingar till förmån för Kostfonden på Facebook. Nu äntligen kan ni göra det! Så från och med nu – när du fyller år, tar studenten eller firar bröllopsdag – kan du uppmuntra dina vänner att ge ett bidrag till våra livsviktiga forskningsprojekt. 

I fredags fick vi det glädjande beskedet att Kostfonden äntligen är godkänd som en av de organisationer som kan ta emot gåvor via Facebook och det är redan flera insamlingar på gång. Stort tack till bland annat Anna Hallén Buitenhuis, Clara Waller, Elisabeth Lundberg-Karlsson, Inger Jonsson-Pihelgas och Karin Eldh!

Nästa gång du fyller år:

1. Klicka på ”Insamlingar” i menyn till vänster i ditt nyhetsflöde (ligger under rubriken ”Utforska”)

2. Välj ideell organisation (oss så klart).

3. Lägg in en fin omslagsbild och fyll i de uppgifter som krävs.

4. Klicka på ”skapa”.

De bidrag som för närvarande kommer in till Kostfonden går till en nordiska studie av kost vid typ 2-diabetes. I Sverige har cirka 450 000 personer sjukdomen. Målet är att alla dessa ska få effektivast möjliga kostråd, så att fler kan reversera sin sjukdom och leva ett längre och friskare liv.

Vill du hjälpa oss att förebygga livsstilssjukdomarna, så att färre drabbas av fetma, typ 2-diabetes, cancer, hjärt-kärlsjukdom och demens? Bli månadsgivare, företagsvän eller swisha en gåva på 123 900 42 43. Du kan följa vårt arbete på Facebook, Instagram eller Twitter. Varmt tack!