Bli månadsgivare

Hjälp oss att fylla alla de kunskapsluckor som finns kring hur kosten kan påverka hälsan. Som månadsgivare ger du oss bäst förutsättningar att stärka forskningen genom ett långsiktigt arbete.

 

Stöd kostforskningen nu

 


 

Prenumerera på  Kostfondens nyhetsbrev

Kontakta oss

Kostfonden
Epost: info@kostfonden.se
Telefon: 070-750 22 16
Adress: Kostfonden
℅ Sjödin
Strandvägen 10
269 39 Båstad

 

Bli vår företagsvän

Kostfondens mål är att stärka kostbehandlingars roll i vården så att fler kan leva friskare. Det behövs bättre kunskap om hur kosten påverkar allt från magkrämpor till diabetes och hjärt-kärlsjukom. Ert företag har mycket att vinna på bättre kostbehandlingar. Förutom att sjukskrivningarna kan bli färre, mår anställda som slipper krämpor psykiskt bättre. Stöd därför vår verksamhet genom att bli vår företagsvän.* Välj mellan följande paket:

Aperitifpaket – 2750 kronor per år

Följande ingår: er logotyp syns på Kostfondens sajt, ni får ett diplom och en kontinuerlig uppdatering av vår verksamhet genom vårt nyhetsbrev.

Förrättspaket – 5500 kronor per år

Följande ingår: er logotyp syns på Kostfondens sajt; ett offentligt tack i vårt nyhetsbrev och via sociala medier; ett diplom och en kontinuerlig uppdatering av vår verksamhet genom vårt nyhetsbrev.

Huvudrättspaket – 11 000 kronor per år

Följande ingår: banners att använda på företagets sajt; er logotyp syns på Kostfondens sajt; ett tack i vårt nyhetsbrev och via sociala medier; ett diplom och en kontinuerlig uppdatering av vår verksamhet genom vårt nyhetsbrev.

Avsmakningsmeny, 55 000 kronor per år eller mer:

Följande ingår: vi kommer till ert företag och berättar om vår verksamhet; banners att använda på företagets sajt; er logotyp syns på Kostfondens sajt; ett tack via sociala medier och ni finns med i varje nyhetsbrev som vi skickar ut; ett diplom och kontinuerlig uppdatering av vår verksamhet genom vårt nyhetsbrev.

Mer information:

Kontakta Ann Fernholm, af@kostfonden.se eller 070-750 22 16.

*Kostfonden förbehåller sig rätten att tacka nej till företag som kan ha ekonomiska intressen i den forskning som vi finansierar. Detta för att värna vårt oberoende. Företagsvänner har ingen inverkan på den verksamhet vi bedriver och Kostfonden tar inget ansvar för företagsvänners verksamhet.