Bli månadsgivare

Hjälp oss att fylla alla de kunskapsluckor som finns kring hur kosten kan påverka hälsan. Som månadsgivare ger du oss bäst förutsättningar att stärka forskningen genom ett långsiktigt arbete.

 

Stöd kostforskningen nu

 


 

Prenumerera på Kostfondens nyhetsbrev

Följ Kostfondens senaste framsteg och nyheter i vårt nyhetsbrev.

* = obligatoriskt fält

Kontakta oss

Kostfonden
Epost: info@kostfonden.se
Telefon: 070-750 22 16
Adress: Kostfonden
℅ Sjödin
Strandvägen 10
269 39 Båstad

 

Musikkväll för Kostfonden på Ecocaféet i Östersund

30 november, 2018

I morgon arrangerar Ecocaféet i Östersund, tillsammans med Vuxenskolan och YogaShala, en välgörenhetskonsert till förmån för Kostfonden. Det blir en skön kväll tillsammans med musiker som höjer energin: Anja Erika, Ida Graae och Running Cooper. Ta er dit ni som bor i området!

I morgon lördag 1 november 2018 firar Ecocaféet i Östersund 3-årsjubileum med att fixa en välgörenhetskonsert där alla intäkter oavkortat kommer att gå till Kostfonden:

– Det ligger i linje med Ecocaféets tankar om att sprida hälsa, och då är oberoende forskning ett måste, forskning att lita på helt enkelt, säger ägaren Börje Karlsson.

Det blir tre timmars skönt gung. Här är programmet:

16.30 Börje Karlsson berättar om Kostfonden

17.00 AnjaErika

18.00 Ida Graae

19.00 Running Cooper

Samtidigt som du lyssnar till musiken, kan du passa på att njuta av en vegansk hamburgare eller ta en fika. Allt på Ecocaféet är fritt från spannmål, raffinerat socker och animalisk mat. Mer information via denna länk: 3-årsjubileum Ecocaféet.

Ett stort tack till Ecocaféet, Vuxenskolan och YogaShala för ert stöd. Det ni samlar in kommer att gå till vår satsning på kost vid typ 2-diabetes. Tillsammans gör vi skillnad!

Vill du hjälpa oss att förebygga livsstilssjukdomarna, så att färre drabbas av fetma, typ 2-diabetes, cancer, hjärt-kärlsjukdom och demens? Bli månadsgivare, företagsvän eller swisha en gåva på 123 900 42 43. Du kan följa vårt arbete på Facebook, Instagram eller Twitter. Varmt tack!