Bli månadsgivare

Hjälp oss att fylla alla de kunskapsluckor som finns kring hur kosten kan påverka hälsan. Som månadsgivare ger du oss bäst förutsättningar att stärka forskningen genom ett långsiktigt arbete.

 

Stöd kostforskningen nu

 


 

Prenumerera på  Kostfondens nyhetsbrev

Kontakta oss

Kostfonden
Epost: info@kostfonden.se
Telefon: 070-750 22 16
Adress: Kostfonden
℅ Sjödin
Strandvägen 10
269 39 Båstad

 

Ge en julgåva till Kostfonden

6 december, 2015

Julen närmar sig och det är dags för julklappar. Känner du som många andra att du redan har alla prylar du behöver? Att dina närmaste också har proppfulla garderober? Kanske vill du se mer mening i det ditt givande och de klappar som öppnas på julafton? Vi har julklappen för dig: en julgåva till Kostfonden.

Under 2015 har vi samlat pengar till en studie av kolhydraters roll vid magsmärtor, IBS. Vårt mål är att den ska leda till effektivare behandlingar för personer som mår psykiskt dåligt, är sjukskrivna eller hamnar efter i skolan eftersom magen förhindrar dem att leva ett normalt liv. Läs mer om den satsningen här: Kostfondens första studie: utvärdering av kolhydraters roll vid magsmärtor.

Eftersom studien av magsmärtor även har delfinansierats av Skandias forskningsfond, kan Kostfonden nu sätta upp nya mål. Alldeles snart ska vi offentliggöra vilken kunskapslucka vi har valt att fylla härnäst. En julgåva till oss kommer att stärka kostens roll i vården, så att fler människor kan leva ett friskare liv. Du kan välja mellan att få ditt gåvobrev mejlat som pdf eller hemskickat med posten.

julgåvaJulgåva 200 kronor som mejlad pdf.

Julgåva 400 kronor som mejlad pdf.

Julgåva 300 kronor hemskickad.

Julgåva 500 kronor hemskickad.

Du betalar via PayPal med vanligt kort. Om du finner detta svårt kan du också göra en inbetalning till bankgiro 900-4243 eller plusgiro 900424-3. För att få gåvobrevet behöver du sedan skicka ett mejl till info@kostfonden.se och berätta vilket gåvobrev du vill ha och till vilken adress vi ska skicka det.

Tack för din gåva!

Vill du hjälpa oss att förebygga livsstilssjukdomarna, så att färre drabbas av fetma, typ 2-diabetes, cancer, hjärt-kärlsjukdom och demens? Bli månadsgivare, företagsvän eller swisha en gåva på 123 900 42 43. Du kan följa vårt arbete på Facebook, Instagram eller Twitter. Varmt tack!